Antalya Büyükşehir Belediyesi 321 ton et satışı gerçekleştirdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi 321 ton et satışı gerçekleştirdi

ABONE OL
20:43 - 12/12/2020 20:43
Antalya Büyükşehir Belediyesi 321 ton et satışı gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Büyükşehir Belediyesi bölge hayvan yetiştiricilerini desteklemek hem de vatandaşın ucuz et temini amacıyla açmış olduğu Halk Et Satış Mağazalarından bir yılda 321 ton et tüketimi gerçekleştirildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hem üreticiye hem de vatandaşa daha sağlıklı gıda üretimi ve tüketimi sağlamak amacıyla ilki geçen yıl açılan Serik, Manavgat, Alanya, Kepez Halk Et Satış mağazalarında uygun fiyatlarla 134 bin 460 vatandaşa 321 bin 150 kilogram et satışı gerçekleştiğini belirtti.

En fazla et satışının ise 229 ton ile dar gelirli vatandaşın en yoğun olduğu Kepez Halk Et Satış Mağazasında tüketildi.

Pandemi sürecinde sağlıklı ve güvenilir gıda tüketiminin önem kazandığını belirten yetkililer, Halk Et Satış Mağazalarının hizmete girmesiyle kesimlik hayvan ihtiyacının yerel üreticilerden karşılandığına dikkat çekti. Yetkililer, ‘’Hem pandemi sürecinde hem de ekonominin sıkıntılı olduğu dönemde bölge yetiştiricisine ve tüketiciye destek veriyoruz. Halk Et Satış Mağazalarımız diğer ilçelerde de açılacak.  Antalyalıları uygun fiyatlı, sağlıklı ve güvenilir et ve et ürünleriyle tanıştırdığı Halk Et Projesi hayata geçtiği günden bu yana vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.’’

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.