ANSİAD ve Diana Tur’dan İmece Tablet Kampanyasına destek

ANSİAD ve Diana Tur’dan İmece Tablet Kampanyasına destek

ABONE OL
18:21 - 12/11/2020 18:21
ANSİAD ve Diana Tur’dan İmece Tablet Kampanyasına destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Diana Tur, Muratpaşa Belediyesi tarafından uzaktan eğitime erişim olanakları kısıtlı ailelerin çocukları için başlattığı İmece Tablet Kampanyasına destek verdi.

ANSİAD ve Diana Turizm şirketi toplam 20 tableti Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal’a teslim etti. Belediye Başkanı Uysal, pandemi koşullarında çocukların uzaktan eğitim yöntemi ile eğitimlerine devam edebildiğini, ancak  Türkiye’de bütün çocukların uzaktan eğitime erişebilmesi için gereken ekipmanlarının yeterli olmadığını belirtti. Uysal, şunları kaydetti.

‘’Uzaktan eğitime erişimi sağlayan ekipmanı olmayan çocuklarımız için, Türkiye’de ilk kampanyayı başlatmıştık. Muratpaşa ilçesindeki sivil toplum kuruluşları ve özel teşebbüs kurumları her zaman olduğu gibi yüksek bir duyarlılıkla sürece sahip çıktılar. ANSİAD Başkanımız ve yöneticilerimiz burada, Diana Turizm işletmemiz burada kendileri kampanyamıza katkıda bulundular.’’

ANSİAD Başkanı Akın Akıncı da, pandemi sürecinin en fazla ekonomi ve eğitim alanında olumsuzluklara yol açtığına dikkat çekti. Akıncı, ‘’Muratpaşa Belediyemiz insana değen, sosyal projelerle hem dezavantajlı bölgelerde ekonomik güçlüğü olan ailelere ve de sıra geldiğinde eğitime verdiği desteklerle hep yardımda bulunuyor. Bizde ANSİAD olarak Muratpaşa Belediyesi’nin başlattığı bu kampanyaya elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz” dedi.

Diana Turizm yöneticisi Malik Özkan ise pandemi sürecinde turizm sektörünün zor bir süreçten geçmesine rağmen, eğitim için yapılan bu kampanyaya destek olmak istediklerini söyledi. Özkan, “Ümit başkanımızın Antalya’da her türlü sıkıntıda umut ve ümit olmasından dolayı çok gurur duyuyoruz. Biz de kendilerinin yanında, umut ve ümit olmak üzere ihtiyacı olan çocuklarımıza bir destekte bulunmak istedik’’ diye konuştu.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.