Angela Merkel Alışveriş Yaparken Soyuldu

Angela Merkel Alışveriş Yaparken Soyuldu

ABONE OL
13:44 - 06/03/2022 13:44
Angela Merkel Alışveriş Yaparken Soyuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın eski Başbakanı Angela Merkel, Berlin’de alışveriş yaparken bir yankesici tarafından soyuldu. Eski Şansölye’nin en yanında korumaları olmasına rağmen, içinde nakit paranın yani sıra, ehliyet, kimlik ve banka kartlarının da bulunduğu cüzdanının çalınması hemen herkesi şaşırttı.

Berlinìn Charlottenburg ilçesinde bir süpermarketin şarküterinde alışveriş yapan Merkel’in, alışveriş sepetinde asılı duran çantasının içindeki cüzdanın alındığını belirtildi.

Berlin polisi, konuyla ilgili açıklama yapmazken, sadece Angela Merkel gibi 67 yaşındaki bir kadının çantasının çalındığını resmi olarak doğruladı. Eski başbakanın ofisi ise konuyla ilgili yorum yapmaktan kaçındı. Korumaların sadece kişiyi korumaları nedeniyle, alışveriş arabasını bırakıp reyona giren Merkel’in peşinden gittikleri ve bu esnada çantayı sahipsiz gören hırsızın eylemini gerçekleştirdiği tahmin ediliyor.

IPN INTERNATIONAL PRESS NEWS AGENCY® tarafından geçilen Angela Merkel Alışveriş Yaparken Soyuldu | Avrupa Haber haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Angela Merkel Alışveriş Yaparken Soyuldu | Avrupa Haber haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.