*** Anadolu/Umutspor ilk puanını aldı

*** Anadolu/Umutspor ilk puanını aldı

ABONE OL
10:14 - 01/11/2008 10:14
*** Anadolu/Umutspor ilk puanını aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Anadolu/Umutspor sezonun ilk puanını aldı

Anadolu Umutspor, Gatow`dan bir puan kopardı

Berlin Landesliga temsilcimiz Anadolu/Umutspor, güçlü rakibi Gatow ile 2-2 berabere kalarak nihayet bir puan aldı. Anadolu Umutspor oyuncuları maça antrenörleri Ramazan Aksu’ya güvendiklerini gösteren destek verici „Ramazan sen herşeyimizsin taraftar“ pankartıyla çıktı.

Haftaraldır ileride golcü olarak oynayan Serkan Eren’i defansa alan antrenör Ramazan Aksu, sahaya değişik bir oyun sistemiyle çıktı. Ertuğrul ve Birol`un forvet elemanı olarak oynadıkları karşılaşmaya Anadolu/Umut atak başladı. Daha 10. dakikada rakip kaleci ile karşı karşıya kalan Fahri’nin ceza alanı içinde düşürülmesiyle Anadolu/Umut bir penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Fahri, skoru 1-0 yaptı. Gatow, 25. dakikada attığı frikik golüyle 1-1 beraberliği yakaladı ve ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci yariya Anadolu Umutspor hızlı başladı ve 50. dakikada Serkan Eren’in uzun bir şutunu iyi takip eden kaptan Fahri attığı güzel kafa golüyle takımının tekrar 2-1 öne geçirdi. Maçın 67. dakikasında 2-2 beraberliği yakalayan güçlü rakip Gatow maçın sonucunu belirleyip, Anadolu Umutspor’u üç puanda etti. Böylece Anadolu/Umut sezonun ilk puanının almış olmaya sevinirken, üç puanı kaçırdığına üzüldü.


ANADOLU/UMUTSPOR: İbrahim, Yusuf, Serkan Eren, Ertuğrul (Serkan Akkaş), Ercan, Burak (Şenol), Fahri, Adem, Birol, Volkan, Mehmet
M. Sefa DOĞANAY – ha.ber.com
 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.