*** Anadolu/ Umutspor ertelemede takıldı

*** Anadolu/ Umutspor ertelemede takıldı

ABONE OL
10:59 - 14/02/2009 10:59
*** Anadolu/ Umutspor ertelemede takıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Anadolu/ Umutspor ertelemede takıldı

Berlin Landesliga’da kalmak için sezonun ikinci yarısına tüm takımı değiştirerek yeni transferlerle başlayan Anadolu/Umutspor, ligin güçlü ekiplerinden Lichterfelder FC II takımı ile oynadığı erteleme puan maçını 5-2 kaybederek üzüldü

Yeni bir kadro, yeni bir antrenör Mehmet Koç, yardımcıları Kemal Eraslan, Ulaş Gültırpan ve Mehmet Çimen ile sezonun ikinci yarısına umutla başlamak isteyen Anadolu/Umutspor, takım içindeki henüz oturmamış uyumsuzluklardan dolayı iyi başladığı maçı 5-2 mağlup bitirerek üç puandan oldu.

Karşılaşmanın 10. dakikasında Serdar Çelik’in attığı kafa golüyle 1-0 galip duruma geçen Anadolu Umutspor’a, rakip 18. dakikada cevap verince skor 1-1 oldu. Cihan Fırat’ın 23. dakikada attığı golle bir defa daha 2-1 galip duruma geçen Anadolu Umutspor bu golden sonra durdu. Rakip, 38. ve 41. dakikalarda kaydettiği gollerle devreyi 3-2 galip bitiren taraf oldu.

İkinci yarıda defansta çok açık veren ve kaleci Birol’u zorda bırakan Anadolu/Umutspor, rakibinden iki gol daha kalesinde gördü ve karşılaşmayı 5-2 kaybederek üç puanı kaptırdı.

ANADOLU/UMUTSPOR: Birol Aslan, Birol Şanlı, Cem Sevim, Ersin Karadayı, Şenol Mete, (Coşkun Altındağ), Feyzullah Karpuzcu (Yunus Aslan), Yavuz Aslan, İlker Dipli, Onur Atasavcı, Serdar Çelik, Cihan Fırat (Mehmet Uzan)

M. Sefa DOĞANAY – ha-ber.com 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.