Amerikalı turizmciler baskıyı artırdı: Derhal federal yardımı onaylayın

Amerikalı turizmciler baskıyı artırdı: Derhal federal yardımı onaylayın

ABONE OL
10:15 - 08/12/2020 10:15
Amerikalı turizmciler baskıyı artırdı: Derhal federal yardımı onaylayın
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Amerikan Otel ve Konaklama Dernekleri, ABD Seyahat Derneği ve tüm ticaret birliklerinden oluşan bir nevi “turizm dayanışma koalisyonu“, Kongre’ye baskıyı artırarak, Covid-19 yardım paketinin onaylanmasını hızlandırması ve hemen kabul etmesi için sert uyarıda bulundu.

„2021’e kadar bekleyemeyiz!“

Kongre’ye gönderilen açık bir mektupta milyonlarca iş yerinin acil önlem alınmazsa risk altında olduğu vurgulandı.

Raporda, şimdi iki başkanın görev devir sürecinde “topal ördek” yasama oturumları ile geçen vakitte ülke turizmi 2021’e kadar bekleyemez denildi.

Amerikan turizmi Covid dayanışma koalisyonu 1.800’den fazla şehir, ilçe ve endüstri birliğini araştırdı ve yanıt verenlerin % 80’inin Covid-19 tarafından finansal olarak sert bir şekilde etkilendiğini tespit etti.

Örneğin seyahat endüstrisinde çalışanlar şu an ABD işsizliğin toplamının üçte birinden fazlasını oluşturuyor. Seyahat destekli işler Covid-19’dan önce her 10 Amerikalıdan birini istihdam ediyordu. Şimdi ise 4,5 milyon iş yerinin yıl sonuna kadar kaybedileceği tahmin ediliyor.

Amerikan Otel ve Konaklama Derneği öncülüğünde kurulan ve seyahat sektöründeki büyük kamu ve özel sektör derneklerinin çoğunun da dahil olduğu koalisyon Amerikan Kongresine seslenerek “her geçen gün işsizlik artıyor, yeni yıla girmeden Covid yardım paketini tamamlamanızı ve yasalaştırmanızı tavsiye ediyoruz” diye topluca çağrıda bulundular.

Resim: © AA

TOUREXPI tarafından geçilen Amerikalı turizmciler Kongre’ye baskıyı artırdı: Derhal federal yardımı onaylayın! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Amerikalı turizmciler Kongre’ye baskıyı artırdı: Derhal federal yardımı onaylayın! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Amerikalı turizmciler Kongre’ye baskıyı artırdı: Derhal federal yardımı onaylayın! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.