Almanya´nın TV yıldızı ailecek yaptığı Antalya tatilini canlı olarak televizyonda gösterecek

Almanya´nın TV yıldızı ailecek yaptığı Antalya tatilini canlı olarak televizyonda gösterecek

ABONE OL
07:06 - 26/05/2022 07:06
Almanya´nın TV yıldızı ailecek yaptığı Antalya tatilini canlı olarak televizyonda gösterecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya´nın tanınmış tatil ve seyahat televizyon kanali Sonnenklar TV, tanınmış TV yıldızı Julia Dahmen´in eşi Carlos ve küçük kızı Angelina ile yaptığı tatilini dört gün boyunca günde dört saat olmak üzere ekranlara getirecek.

Antalya´dan 16 saat canlı tatil: Sonnenklar TV daha önce de yaptığı gibi bu yılda da yayın merkezini bir kaç gün boyunca Türkiye´nin Akdeniz Bölgesi´ne taşıyacak.

Antalya´daki Delphin Palace Oteli´nden yayın yapan Sonnenklar TV tatil uzmanı Mark Rasch, Sonnenklar TV´nin özel yayınının önemini açıklıyor: „Önemli spor olayları hariç bizden başka hiç bir televiyon kanali yurtdışından dört saat boyunca kesintisiz yayın yapmıyor. Biz de tatil heyecanının ancak yerinden verilebileceğini düşünerek, tatilcilerin yaşadıklarını doğrudan yerinde ve eşzamanlı olarak aktarmak istiyoruz.“

Mark Rasch ile birlikte 31 Mayıs´tan başlayarak dört gün boyunca otelde kurulan stüdyoda misafirlerle sohbet edecek olan Julia Dahmen için bu Türkiye tatili bir ilktir. Türkiye´nin kültürünü, insanlarını ve yemeklerini merak ettiğini söyleyen Dahme, „tatilde en çok denizde yüzmeyi, plajda yürümeyi ve Akdeniz mutfağının yemeklerini tatmayı severim“ diye konuştu.

Almanya´nın tanınmış TV yıldızı Dahme, eşi Carlos Fiorito ve iki yaşındaki kızları Angelina ile Antalya´ya gelerek tatil yapacak.

Türkiye´nin tanıtımını yapan yayının tarihleri şöyle:

31 Mayıs Salı günü 13:30 – 17:30

1 Haziran Çarşamba günü 13:30 – 17:30

2 Haziran Perşembe günü 09:00 – 13.30

3 Haziran Cuma günü 13:30 – 17:30

Resim: © Julia Dahmen

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.