Almanya’dan Giresun’a yardım eli

Almanya’dan Giresun’a yardım eli

ABONE OL
14:38 - 28/08/2020 14:38
Almanya’dan Giresun’a yardım eli
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), Giresun’da meydana gelen sel felaketinin ardından yardım kampanyası başlattı.

Giresun’daki sel felaketinde açılan yaraları sarmak amacıyla Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) teşkilatı olarak yardım kampanyası başlattıklarını söyleyen Genel Başkan Kazım Türkmen, “DİTİB ailesi olarak dünyanın dört bir tarafında mazlum, mağdur ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı ilke edinmiş bir teşkilatız” dedi.

Sel felaketinde hayatlarını kaybedenlere yönelik kampanya hakkında Türkmen, “Giresun, Samsun, Rize ve Trabzon’da sel felaketi yaşanmıştır. Karadeniz bölgesinde özellikle de Giresun İlinde yaşanan sel felaketinde birçok insan vefat etmiş, evler, işyerleri ve araçlar kullanılamaz hale gelmiştir. Yaraları bir nebze olsun sarabilmek adına yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Almanya’daki kardeşleriniz sizlerin yanınızdadır demek istiyoruz” diye konuştu.

Türkmen, gönüllülük esasına bağlı kampanyaya destek vermek isteyenlerin https://www.ditib.de/spende/giresun/index.html web adresi üzerinden veya banka yoluyla Turkisch-Islamische Union adına açılan hesaba havale yapılabileceğini belirtti.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.