*** Almanya’da mahkemede bıçaklı saldırı

*** Almanya’da mahkemede bıçaklı saldırı

ABONE OL
18:31 - 01/07/2009 18:31
*** Almanya’da mahkemede bıçaklı saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Almanya’da mahkemede bıçaklı saldırı

Almanya’da bir mahkemede duruşma sırasında 28 yaşındaki sanık, duruşmada tanık olarak ifade veren 32 yaşındaki kadına saldırdı ve bıçaklayarak öldürdü

Kadını bıçaklayarak öldüren sanığın, duruşma salonuna bıçakla girdiği bildirildi.

Dresden savcılığı ve polisin verdiği bilgide, olayın meydana geldiği duruşma salonunda hakaret davasına bakıldığı, bu nedenle sanık, tanık ve izleyicilerin güvenlik kontrolünden geçirilmedikleri ifade edildi.

Duruşma sırasında sanığın aniden tanık kadının üzerine saldırarak kendisini bıçakladığı, kadının kısa bir süre sonra olay yerinde hayatını kaybettiği kaydedildi.

Sanığın ifadesinin alındığı belirtildi.


KADINI ÖLDÜREN SANIK RUS KÖKENLİ

Dresden Savcılığının sözcüsü Christian Avenarius, 28 yaşındaki sanığın doğum yerinin Rusya’nın Perm kenti olduğunu belirterek, sanığın yakalanması sırasında iki kişinin yaralandığını kaydetti.

Olayın bir hakaret davasının temyiz duruşmasında meydana geldiğini ve sanığın şimdi cinayet suçundan yargılanacağını ifade eden Avenarius, sanıkla tanık arasında ne gibi bir ilişkinin olduğu konusunda ise açıklama yapmadı.

Mahkeme sözcüsü Bettina Garmann, işsiz olan sanığın Ağustos 2008’de Dresden’deki bir çocuk oyun alanında bir kadına hakaret ettiğini ve 2008 yılı sonunda bu nedenle para cezasına çarptırıldığını söyledi. Garmann, bugün görülen temyiz davasında nihai kararın alınmasının beklendiğini kaydetti.


(A.A) Evren AYDEMIR 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.