Almanya’da dünyaca meşhur Münih Noel pazarı iptal edildi

Almanya’da dünyaca meşhur Münih Noel pazarı iptal edildi

ABONE OL
09:48 - 17/11/2021 09:48
Almanya’da dünyaca meşhur Münih Noel pazarı iptal edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Münih Belediye Başkanı Dieter Reiter, kliniklerdeki dramatik durumun ve katlanarak artan enfeksiyon sayısının şehre başka seçenek bırakmadığını söyledi.

Münih bu yılki Noel pazarını iptal etti.

Münih kenti kriz ekibinin yaptığı acil durum değerlendirmelerinin ardından, Belediye Başkanı Dieter Reiter (SPD) Münih’in Marienplatz kentindeki dünyaca meşhur etkinliği iptal ettiğini duyurdu.

Reiter, Bayerischer Rundfunk’a verdiği demeçte, tüm Münih halkı ve özellikle esnaflar ve tezgahtarlar için aldığı kararın ne kadar acı bir haber olduğunu bildiğini, ancak hastanelerdeki durumun ve hızla artan enfeksiyon sayısının Münih şehrine başka seçenek bırakmadığını söyledi. Resim: © Public Domain

TOUREXPI tarafından geçilen Almanya’da dünyaca meşhur Münih Noel pazarı iptal edildi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Almanya’da dünyaca meşhur Münih Noel pazarı iptal edildi haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Almanya’da dünyaca meşhur Münih Noel pazarı iptal edildi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.