Almanya’da Bir Bıçaklı Saldırı Daha Oldu

Almanya’da Bir Bıçaklı Saldırı Daha Oldu

ABONE OL
17:55 - 28/06/2021 17:55
Almanya’da Bir Bıçaklı Saldırı Daha Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Almanya’da Pazartesi sabah saatlerinde ülkenin doğusundaki Erfurt şehrinde bir bıçaklı saldırı daha yaşandı. Olayda iki kişi yaralandı. Cuma günü Würzburg’taki bıçaklı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetmişti.

Almanya’da Cuma günü yaşanan bıçaklı saldırıya ilişkin tartışmalar devam ederken bu sabah saatlerinde Erfurt şehrinde 20’li yaşlarda bir kişi yoldan geçen iki şahsa bıçaklı saldırı düzenledi. Saldırıda iki kişinin yaralandıkları açıklandı. Yetkililer yaralıların hastanede tedavi altına alındıklarını hayati tehlikelerinin bulunmadığını açıkladı. Yaralanan kişilerin 45 ve 68 yaşlarında oldukları bilgisi paylaşıldı.

Polis olayın ardından bölgede geniş çaplı bir operasyon başlattı. Saldırganın yakalanması için yürütülen operasyona havadan helikopterlerin de destek verdiği belirtiliyor. Saldırganın 20’li yaşlarda, Almanca konuşan ve yüzünde yara izi bulunan bir kişi olduğu bilgisi paylaşıldı.

Cuma günü Somalili bir göçmen Würzburg şehrinde bıçaklı bir saldırı düzenlemiş ve olayda 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralanmıştı. Saldırı Almanya’da göçmenlerin durumunun yeniden tartışılmaya başlamasına da neden oldu.

VOA tarafından geçilen Almanya’da Bir Bıçaklı Saldırı Daha Oldu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Almanya’da Bir Bıçaklı Saldırı Daha Oldu haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Almanya’da Bir Bıçaklı Saldırı Daha Oldu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.