Almanya´da 2021 yılında turizmin cirosu yüzde elli artacak

Almanya´da 2021 yılında turizmin cirosu yüzde elli artacak

ABONE OL
15:58 - 25/01/2021 15:58
Almanya´da 2021 yılında turizmin cirosu yüzde elli artacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Pandemiden dolayı 2020 yılında rekor düzeyde kayıp yaşayan turizm endüstrisi, ITB´ye göre bu yıl yüzde elli oranında ciro artışı görecek.

ITB fuarı ile Statista tarafından paylaşılan bilgilere göre Almanya´daki seyahat sektörü 2021 yılında bir önceki yıla göre ciroda yüzde elli oranında artış görecek. 2025 yılı içinse şu ana kadar en iyi yıl sayılan 2019 yılına göre bile yüzde 23 oranında artış bekleniyor.

Bu gibi tahminlerin güvenirliliği şüpheli, çünkü korona virüsü ile ilgili bilinmezler çok fazla. Her gün yeni ve farklı kısıtlamalar getirilebilir, çoğu ülkede yavaş yavaş başlayan aşı kampanyalarının hızı ve sonuçları değişebilir. Bütün bunlara karşın bir gerçek hiç değişmeyecektir: İnsanlar 2020 yılının ilk aylarından itibaren kaçırdıkları tatilleri bir an önce yaşamak isteyecek ve bu isteklerini ilk fırsatta gerçekleştirecekler.

İnsanlardaki bu seyahat etme isteğinin daha da güçlü olmasında yeni trend ve teknolojilerin de rolü büyük, çünkü sanal gerçeklik teknolojileri kişilerin seyahat etme arzusunu daha da körüklüyor.

Resim: AA

TOUREXPI tarafından geçilen Almanya´da 2021 yılında turizmin cirosu yüzde elli artacak haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Almanya´da 2021 yılında turizmin cirosu yüzde elli artacak haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Almanya´da 2021 yılında turizmin cirosu yüzde elli artacak haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.