ALMANYA SEÇİMLERİNDE ADAYIMIZ “ERDOĞAN”

ABONE OL
12:19 - 16/04/2022 12:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

AKP genel başkanı Erdoğan ….

Almanya için kurtuluş olacaktır. Yapması gereken tek şey; Türkiye de ne yaptıysa tersini uygulasın!

Kendisine sorsan başarılıyım diyecektir, fakat siz onu bana sorun.

AKP genel başkanı Erdoğan: “Karşınızda ne Osmanlı’nın hasta adamı ne Cumhuriyetin çömez devleti ne 1970’lerin, 1990’ların güçsüz ülkesi var… Artık bunların karşısında büyük ve güçlü Türkiye var.” diyor.

Bana sorarsanız da, Erdoğan sayesinde “Karşınızda Osmanlının hasta adamı, cumhuriyetin savaşmaktan yorgun düşmüş devleti, ekonomik olarak 90 ların güçsüz ülkesiyiz “

AKP genel başkanı Erdoğan sayesinde “üçü bir arada “modeli ilk defa yaşanıyor. Hem hasta hem yorgun hem de bitik bir Türkiye yarattılar.

Fetullah Gülen en büyük projesi olarak ülkeyi “paketleyip” AKP kadrolarına teslim etti. Allah’ın izni ile değil, Fetullahın izni ile başa geldiler ve şükretmeleri gereken tek güç cemaattir! Cemaate “secde “edenlerin kısa sürede yükseldiği bir ülke olduk geçmişte.

Cemaatle o kadar iç içe girmişlerdi ki, bugün bile göreve gelenlerin bazıları Fetullah Gülen ile eskiden resim çektirmiş. Çoğu Fetullah Gülen’le ilişkisini gizlemiyor.

Fetullah Gülen Bir Cumhuriyeti yıkıp, batıdan kopartmak için bu kadar müridini bilerek yakmış olabilir mi? Cumhuriyeti AKP yönetimine teslim etmek miydi hayali?

Ekonomiyi çökertip, açlık sınırında yaşatmak ve vatan sevgisinden uzaklaştırmak mıydı? Son bir döviz krizi ile sonbaharda erken seçim mi düzenleyecek Fetullah Gülen! Gitmeden dünya gözü ile görmek istediği bu mudur?

Bu yaz aylarında Rusya ve Ukrayna’dan gelen turistlerin olmayacağı düşünülürse ekonominin döviz sıkıntısı çekeceğini herkes görecektir. ABD Müslüman olup İMF kanalı ile faizsiz borç verirse belki kışı atlatıp 2023 seçimlerini görürüz. Tabi ki AKP genel başkanı İMF den borç aldık diyemez bu saatten sonra. Fakat ABD li yetkililer bize göçmenlere verdiğimiz desteklerden dolayı 17 milyar dolarlık bir yardım paketi gönderseler tadından yenmez. Rusya ya karşı duracak bir AKP yönetimini desteklemek için sözü olmaz bu paranın.

ABD ya da AB merkezli elle tutulur bir yardım gelirse, AKP genel başkanı Erdoğan yine meydanlara çıkacaktır. Ne diyeceğini şimdiden duyar gibiyim “Bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz”.

Dış güçler borç verirse, Fetullah Gülen “hoca efendinin” izni ile ilk seçimleri kazanıp, bir dönem daha dış güçlere diklenir Fetö ye saydırırız!

Dış güçler borç vermez , Fetullah Gülen elindeki kayıtlardan bir kaçını açıklarsa zaten ortada kimse kalmaz. Türk ordusuna, Türk yargısına kumpas kuran bir teşkilat AKP nine kaydını almamıştır diyebilir misiniz?

Fetö kimi destekleyecek, merakla bekliyorum!

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Mert

      Avrupa ülkelerinde refah düzeyi yüksek Demokrasinin hazını almış, Haksızlıklara uğradıklarında hak hukuk arayabilen o Alamancı Türklerin geçmişte bunda hiçmi hiç günahı vebali yok sanki?
      Neymiş efendim?
      İmam hatipliymiş.
      Olsun.
      Neymiş efendim?
      Kur’an okuyormuş.
      Okusun.
      Neymiş efendim?
      Namaz kılıyormuş.
      Kılsın.
      Neymiş efendim?
      Oruç tutuyormuş.
      Tutsun.
      Ne varmış bunda?
      Bana ne bundan?
      Bundan bana ne?

      Allah ile arasında olan kendisini bağlayan bir ibadet ritueldir.
      Ben; bana karşı olan hukukunu, ve tüm İnsanlığa olan hukukunu bakarım.
      Ben; onun ahlâkını bakarım.
      Ben; onun insanlara karşı olan insanlığını bakarım.
      Ben; onun kendisine emanet edilen emanetimizi nasıl koruyor ona bakarım.
      Ben; onun Güvenilir bir insan olup olmadığını bakarım.
      Kendisine emanet edilen Emanete ihanet edermi?
      Kendisi Adil birimi?
      Hak hukuku adaleti gözetirmi?
      Doğru dürüst bir İNSANMI?
      Kul hakkı yiyormu?
      Konuştumu yalan konuşuyormu?
      Beytü’l- Mâl’e el uzatıyormu.
      Ben bunlara bakarım.

      Yanıtla
      +0
      -0