Almanya Balıkesirliler Derneği 23 Nisan’ı kutladı

Almanya Balıkesirliler Derneği 23 Nisan’ı kutladı

ABONE OL
23:39 - 24/04/2021 23:39
Almanya Balıkesirliler Derneği 23 Nisan’ı kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya Balıkesirliler Derneğine bağlı Gençlik Kolları tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla genç üyelerine, Almanya Balıkesirliler Derneğinin üyelerinin çocuklarına ve dernek bünyesindeki Karesi Zeybek Ekibinin öğrencilerine hediye dağıtıldı.

Salgın hastalığı nedeniyle maalesef özel bir program düzenleyemediklerini belirten Gençlik Kolu Başkanı Eda Fidan, geçen senelerde düzenledikleri faaliyetleri de  Pandemi dolayısıyla yapamadıklarını söyledi.

Eda Fidan ortam müsait olduğunda, geleneksel olarak düzenledikleri “Gezi ve Gençlerle Toplantılar” devam edeceğini belirtti.

Balıkesirliler Derneğinin Gençlik Kolları “Gezi” çalışmaları dahilinde İstanbul, Çanakkale, Ankara, Berlin ve Balıkesir ile ilçelerini gezme ve tanıma imkânı olmuştu.

Gençler ile yapılan toplantılarda ise, kültürel konuların yanı sıra, okul ile üniversite, çıraklık eğitimi ve sosyal konularda ele alınmıştı.

Gençlik Kollarının 23 Nisan dolayısıyla hazırladığı hediye çantaları, dernek Başkanı Kemal Kanıkurumaz ile yöneticilerinin de katılımıyla, derneğin avlusunda, sosyal mesafe kurallarına uygun olarak elden verildi.

Programın sonunda konuşan BALDER Başkanı Kemal Kanıkurumaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, Gençlik Kollarına düzenledikleri program için teşekkür ederek, yapacakları önümüzdeki çalışmalarda da yanlarında olup, destek vereceklerini bildirdi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.