Alman havayolu şirketi Condor kadın ve erkek pilotlar arıyor

Alman havayolu şirketi Condor kadın ve erkek pilotlar arıyor

ABONE OL
14:29 - 12/11/2021 14:29
Alman havayolu şirketi Condor kadın ve erkek pilotlar arıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya çıkışlı seyahatlerin satışları her gün artıyor. Piyasalar 2022’den umutlu. Durum böyle olunca işten çıkarılan pilotlar geri çağrılıyor. Şu ana kadar 180 pilotu işe alan Condor pilot aramaya devam ediyor.

Uzun zaman yaşadığı ortaklık ve mali sıkıntıları geride bırakan Almanya’nın en popüler tatil havayolu şirketi kadın ve erkek pilotlar aradığını bildirdi.

Condor, filosundaki tüm uçak tipleri için kokpit ekipleri arayışına devam ederken şu ana kadar yaklaşık 180 pilotu işe aldığı öğrenildi.

Airbus A320, A321 veya A330 için tip derecelendirmesine sahip pilotların yanı sıra Boeing 757/767 lisansı olan First Officer’ler aranıyor.

Ayrıca, yeni uzun mesafe tipi Airbus A330neo için özel TRI/TRE yeterliliğine sahip, Almanca konuşan deneyimli eğitim kaptanları da işe alınmaktadır.

Condor’un yepyeni uçağı, 2022 sonbaharında filoya katılacak ve mevcut uzun mesafeli uçak Boeing 767’nin kademeli olarak yerini alacak.

Operasyon Direktörü Christian Schmitt, “60’tan fazla First Officer önümüzdeki aylarda kaptan olacak. Bu nedenle, kısa, orta ve uzun mesafeli rotalarda konuşlandırılacak her türden First Officer istihdam ediyoruz.” dedi.

Condor, www.career.aeroişe alım portalı üzerinden başvurabilirsiniz. Resim: © Condor Flugdienst GmbH

TOUREXPI tarafından geçilen Almanya’nın en popüler tatil havayolu şirketi Condor kadın ve erkek pilotlar arıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Almanya’nın en popüler tatil havayolu şirketi Condor kadın ve erkek pilotlar arıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Almanya’nın en popüler tatil havayolu şirketi Condor kadın ve erkek pilotlar arıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.