Alanya Türkler’de şok! Tur tekneleri yandı mı yakıldı mı?

Alanya Türkler’de şok! Tur tekneleri yandı mı yakıldı mı?

ABONE OL
09:30 - 16/08/2021 09:30
Alanya Türkler’de şok! Tur tekneleri yandı mı yakıldı mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Alanya’nın Türkler Mahallesi’nde marinada bulunan tur teknelerinde başlayan yangında 4 tekneden 2’si söndürülürken diğer 2 tekne ise yanmaya devam ediyor. Ekipler söndürme çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, saat 22.30 sıralarında Türkler Mahallesi’ndeki limanda meydana geldi. İki teknede henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın iki tekneye daha sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Teknelerden 2 tanesi söndürülürken, diğer ikisinin ise söndürme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Ayrıca yangın söndürme çalışmaları esnasında dumandan etkilenen bir tekne çalışanı da hastanede tedavi altına alındı. Yanan teknelerden birinin Hasan Çavuşoğlu’na ait Big Kral lakaplı tur teknesi olduğu öğrenildi.

Olay yerine gelen Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, “Türkler Mahallesi’nde bulunan limanda maalesef 4 tane gezi teknemizde yangın başladı. Hem Antalya Büyükşehir Belediye İtfaiyesi hem de sahil güvenlik denizden müdahale ediyor. Tabi ki bunlar ahşap tekneler olduğu için çok hızlı bir şekilde yanıyor. Edindiğimiz bilgiye göre. 4’ününde içerisinde kimse yokmuş. Burada bağlı duruyorlarmış. Şu ana kadar hiç bir can kaybı yok. Söndürme işlemi bittikten sonra arkadaşlarımız savcılık talimatı doğrultusunda jandarma ve sahil güvenlik tarafından gerekli soruşturma yapılacak” dedi. (Yeni Alanya)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.