***  Al-Dersim deplasman fatihi: 3-1

*** Al-Dersim deplasman fatihi: 3-1

ABONE OL
11:01 - 02/09/2008 11:01
***  Al-Dersim deplasman fatihi: 3-1
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

Al-Dersim deplasman fatihi: 3-1

Berlin Landesliga’da ilk hafta "NNW" deplasmanından 3-1 mağlup dönen Al-Dersimspor, önce geçen hafta Nord Wedding’i 5-1 yenerek moral buldu ardından da bu hafta SV Kladow deplasmanından 3-1 galibiyetle döndü

Al-Dersimspor’un bu SV Kladov karşısında üstün bir performans sergilediği maçın gollerini penaltıdan Lirim, Çağdaş ve Barış Erdoğan attı.
İlk yarıda rakibinin üstüne giden ve bütün kanatlardan bastıran Al-Dersimpor ilk devre galibiyet golünü atamadı ve ilk yarı 0-0 berabere bitti.
İkinci yarının hemen başında mükemmel bir kontraatak geliştiren SV Kladow, 55. dakikada kaydettiği golle 1-0 galip duruma geçti. Golden sonra toparlanan Al-Dersimspor, 55. dakikada Huzuli’nin rakip ceza alanı içinde düşürülmesiyle bir penaltı atışı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Lirim 1-1 beraberliği yakaladı. Maçın 68. dakikasında Çağdaş attığı golle takımını 2-1 galip duruma getirdi. İkinci yarı oyuna giren Barış Erdoğan, 76. dakikada yaklaşık yirmi metreden attığı golle maçın skorunu 3-1 olarak belirledi.

AL-DERSİMSPOR: Filip, Ali, Niyazi, Sercan, Huzuli, Cem Karakaya (Lirim), Mahir (Barış), İnan, Önder, Serkan,Hasan Uluşan (Çağdaş)

M. Sefa Doğanay-ha-ber.com-berlin

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.