Akşener: ‘‘Maskeler düştü, teröristin ayağına gittiler’’

Akşener: ‘‘Maskeler düştü, teröristin ayağına gittiler’’

ABONE OL
16:02 - 25/06/2019 16:02
Akşener: ‘‘Maskeler düştü, teröristin ayağına gittiler’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Akşener, “Milletimiz iradesinin her şeyin üzerinde olduğunu 23 Haziran’da bir kez daha ilan etmiştir. Bu seçimin kazananı hepimiziz ama az sayıda kaybedeni de olmadı değil. Onlar; mesela İstanbulumuza ihanet edenlerdir, şehri betona gömenler, İstanbul’dan haksız rant elde edinenlerdir, çalışmadan şehri haraca bağlayanlardır. İllet zillet diyerek gerçeğimizi perdelemek istediler. Çiftçimizi, esnafımızı, bakkalımızı teröristlikle itham ettiler. İstanbul’a mitil atacağını söyleyenler bir baktık ki mitili İmralı’ya atmışlar. Maskeler düştü. Bir belediye başkanlığı adına teröristin ayağına gittiler. Bir cumhurbaşkanı televizyonda yarım saat bir terörist başının mektubunu şerh etti. Teröristi yerli ve milli ilan ettiler. ‘Beka beka’ dediler takaya binip İmralı’ya gittiler” dedi.

Akşener: AK Parti için ‘winter is coming’

Tek adam rejimi ve Öcalan’la görüşmeyi son verilmesini talep eden İyi Parti lideri, hem kabine değişikliğine hem de liderler zirvesine sıcak bakıyor.

Akşener, “Milletimiz kavgayı bırakıp mutlu olmak istiyor. Tek adam rejiminin bir yıl içinde iflas ettiğini gördük. Yasama, yürütme ve yargının tek elde toplanmasına son verilmeli. Tek adam modeliyle Türkiye yönetilemiyor, yönetilemez. Türkiye’nin acilen normalleşmeye ihtiyacı var. Terörist başıyla görüşmeler derhal sonlandırılmalı. Yeni bir açılım, saçılım sürecine kesinlikle teşebbüs edilmemeli. İftiracı İçişleri Bakanı, millete hakaret eden Tarım Bakanı ve Ekonomi Bakanı derhal görevden alınmalı. Masallar karın doyurmuyor Sayın Erdoğan. Liyakatli bir ekibi ekonominin başına getirin, bizi dinleyin. Türkiye’nin düze çıkması için Sayın Erdoğan’ı partiler arası bir mutabakat arayışına davet ediyoruz. Ben bunlara kulak asmam diyorsanız bilin ki AK Parti için o malum beste çalınıyor, kış geliyor, yani ‘winter is coming’ ’’dedi.(VOA)

ha-ber.com

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.