AKP’nin iflas eden dış politikası

AKP’nin iflas eden dış politikası

ABONE OL
14:38 - 22/01/2023 14:38
AKP’nin iflas eden dış politikası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen AKP’nin iflas eden dış politikası video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. AKP’nin iflas eden dış politikası videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Mert

      AKP tek Dış politikada iflas etmedi. Onlar dinde de iflas etti. İslam dinine mensup yeryüzünde dolaşan en aşağılık münafıklar, işte onlar beraber yürüyenler beraber ıslananlar yağan yağmurun altında yol yürüyenler.

      ——-https://www.milligazete.com.tr/haber/13796882/akpli-vekil-erdogan-icin-ayakkabisini-elimizle-yalamamiz-lazim-dedi——-

      Aşağılık makam mevkii koltuk yalakaları, yıkama yağlama yapanlardan işte bir başkası daha, hemde bu AKP’li doktor olmuş zat. Kendi babasının ayağını öpmekten bile tiksinen bu yaratıklar Tayyip Erdoğan’ın ayakkabısını yalayacak kadar alçalmış, mahlukâttan daha aşağılara inerek, şerefsiz ve haysiyetsizlikte pik yapmış onursuz putperest bunlar.

      Oysa Rabbimiz bize şöyle der;
      “Yeryüzünde hiçbir canlı yoktur ki, rızkı Allah’a (c.c) âit olmasın. Her birinin (dünyada) duracakları yeri de, (öldükten sonra) emaneten konulacakları yeri de o bilir. Bunların hepsi açık bir kitapta (Levh-i Mahfuz’da yazılı) dır.”
      (Hûd: 6)

      Bunlara üç ayların başı Recep Şaban Ramazan ayı bir şey ifade etmez. Bunlar için Recep Tayyip Erdoğan ismi çok şey söyler.

      Yanıtla
      +0
      -0