AKM Duisburg ve Çevresi Cemevi yeni yöneticilerini seçti

AKM Duisburg ve Çevresi Cemevi yeni yöneticilerini seçti

ABONE OL
00:02 - 03/11/2021 00:02
AKM Duisburg ve Çevresi Cemevi yeni yöneticilerini seçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

AKM Duisburg ve Çevresi Cemevi ikinci olağan genel kurulunu yaparak yeni yöneticilerini seçti.

Alevi Kültür Merkezi Duisburg ve Çevresi Cemevi ikinci olağan genel kurulunu yaparak yeni yöneticilerini seçti. Başkanlığa Süleyman Dinçer seçildi.

Soner Solmaz, Veli Bican ve Mustafa Şahin’den oluşan Divan Kurulu gözetiminde dört saat süren seçimde Süleyman Dinçer ve Metin Güntuncer başkanlık için yarıştılar.

Genel kurulda 122 üye oy kullandı

72 oy alan Süleyman Dinçer Cemevi başkanı seçildi. Metin Güntuncer ise 52 oyla ikinci başkan seçildi. Şirin Emre Genel sekreter ve İsmail Şahin ise sayman seçildi.

Başkan Dinçer şunları söyledi:

“Bugün güzel bir Genel kurul seçimi gerçekleştirdik.  Başkanlık sadece sembolik bir olay. Çalışmalarımızı dün olduğu gibi bugünde yine aynı tempo ve titizlikle birbirimize kenetlenerek sürdüreceğiz.  Yönetime seçilen canlar yolumuza hizmet etmek için bu zorlu görevi kabul ettiler. Görev üstlenen arkadaşlara yapacakları çalışmalarından ve hizmetlerden dolayı başarılar dilerim.”

Yönetim Kuruluna ise şu isimler seçildi:

Miyase Canpolat, Ahmet Dedeoğlu, Gülsen Karabıyık, Seher Kahraman, Hatice Koç, Haydar Sezer, Ilyas Emre, Mahmut Topçu, Erdoğan Demirsoylu, Haydar Temiz, Kemal Kılıçkaya, Hüseyin Gül, Türkan Ilter, Naci Yıldırım, Rabia Şahin, Gülseren Sezer, Ercan Şahin, Cemalettin Kılıç, Ali Organ, Elif Kalkan, Hüseyin Han, Ali Canpolat.

Eski Başkan Cemal Şen ise Cemevi onursal başkanı seçildi.

ha-ber.com/Hüseyin Gül/Duisburg

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.