Ajanda, KGK desteğiyle Haber Global’de ekranlara dönüyor

Ajanda, KGK desteğiyle Haber Global’de ekranlara dönüyor

ABONE OL
19:51 - 14/08/2021 19:51
Ajanda, KGK desteğiyle Haber Global’de ekranlara dönüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK)’nin Dış Medya Meclisi Başkan Vekili gazeteci yazar Benan Kepsutlu, KGK ile yürütülen ortak proje kapsamında, yıllarca Habertürk ekranında hazırlayıp sunduğu “Benan Kepsutlu ile Ajanda” programını bundan böyle Haber Global ekranında izleyiciyle buluşturacak.

Eylül ayından itibaren Pazar geceleri 2 saat canlı yayınlanacak olan Ajanda’da yine Türkiye ve dünya gündeminin nabzı, yerinden hazırlanan özel haber dosyaları ve dünya çapındaki özel röportajlarla tutulacak. Hazırlanan haber dosyaları ve röportajlar, stüdyoda önceki yıllarda olduğu gibi Benan Kepsutlu’nun canlı sunumuyla aktarılacak.

KGK’nın önceki İran temsilcisi Yakup Aslan’ın da ana kadroda olduğu programda Kepsutlu ve Aslan her hafta sahada hazırlayacakları özel haber dosyalarıyla ve önemli röportajlarla Ajanda’nın notlarını belirleyecekler. Programda ayrı bölümler halinde siyasi magazine de yer verilecek.

Programa KGK’nın tüm üyeleri, 50’ye yakın ülkede ve 81 ildeki temsilcileri de zaman zaman canlı bağlantılarla katkı sağlayacak.
KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, “Benan Kepsutlu ile Ajanda” programının kamu diplomasisine de büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Türk televizyonlarına habercilik alanında yeni bir soluk getirmeyi amaçladık. Bu konuda bize imkan sağlayan yükselen haber kanalı Haber Global yönetimine teşekkür ederim. Umarım herkesin beğeniyle izleyeceği bir program olarak uzun yıllar ekranlara konuk oluruz. Benan hanıma tüm üyelerimizle destek vereceğiz. Başarılar diliyorum” dedi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.