AirAsia ve Türk Hava Yolları ile işbirliğine başladı

AirAsia ve Türk Hava Yolları ile işbirliğine başladı

ABONE OL
11:43 - 24/11/2020 11:43
AirAsia ve Türk Hava Yolları ile işbirliğine başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

AirAsia.com, müşterilerine Asya ve ötesinde uzun mesafeli bilet seçenekleri sunmak için Türk Hava Yolları ile işbirliği yaptı.

AirAsia.com üzerinden rezervasyon yapan müşteriler, Türk Hava Yolları’nın uçuş hatlarını AirAsia uçuşları ile tek seferlerde sanal tela teknolojisini kullanarak birleştirebilecekler.

AirAsia Group CEO’su Tony Fernandes, ortaklığın havayolunun gelecek yıl küresel seyahatte bir toparlanma için konumlandırılmasına yardımcı olacağını söyledi.

Türk Hava Yolları ve AirAsia, çapraz pazarlama ile Türkiye ve Avrupa destinasyonlarını daha geniş bir çapta sunma imkanına kavuşacak.

Hizmet verdiği ülke sayısına göre dünyada en çok ülkeye uçan Türk Hava Yolları’nın destinasyon haritası, hizmet verdiği ülke sayısına göre dünyanın en büyüğü olması hem Asya, hemde Türk turizm pazarı için ayrı bir dinamizm ve seyahat kapasitesi oluşturacak.

AirAsia, ortaklığın iki şirket arasında önemli bir sinerji yaratacağını ve AirAsia.com platformundaki seyahat ve yaşam tarzı ürünleri portföyünü tamamlayacağını düşünüyor.

AirAsia Group CEO’su Tony Fernandes, “Seyahat talebini teşvik etmek ve tek noktadan ürün teklifimizi tamamlamak için diğer hava yolları ile yaratıcı bir şekilde işbirliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Resim: © Air Asia

TOUREXPI tarafından geçilen AirAsia ve Türk Hava Yolları ile işbirliğine başladı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. AirAsia ve Türk Hava Yolları ile işbirliğine başladı haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan AirAsia ve Türk Hava Yolları ile işbirliğine başladı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.