Ahlen`de Başkan İlkay Danışmaz`a teşekkür

Ahlen`de Başkan İlkay Danışmaz`a teşekkür

ABONE OL
02:20 - 19/08/2020 02:20
Ahlen`de Başkan İlkay Danışmaz`a teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Mehmet Tanlı/Ahlen

Ahlen Belediye Meclisi toplantı salonunda gerçekleşen son Uyum Meclisi toplantısında bir kez daha Aday olmayan Başkan İlkay Danışmaz’ a veda edildi.

Uyum Meclisi toplantısını son kez yöneten, 10 yıldır Uyum Meclisinde görev yapan İlkay Danışmaz yaptığı toplantıyı açılış ve veda konuşmasında tüm Uyum Meclis Üyelerine, Belediyenin Uyum Dairesi Personeline, yerel basına yaptıkları çalışmalar, verdikleri destekler nedeniyle teşekkür etti.

43 yaşındaki İlkay Danışmaz daha sonra veda konuşmasına şöyle devam etti: ‘’ Göze batmasa da Ahlen`de iyi çalışmalar yapıldı, kültürler arası yakınlaşma oldu. İnsanlar ön yargılarını bir yana bırakıp sorunları diyalog yoluyla konuşarak çözmeliler. Özellikle burada doğan, yetişen gençlerimiz devlet ve aileler tarafından tam desteklenmeli, teşvik edilmeli ki bu toplumda kaybolup gitmesinler, Aileleriyle birlikte Almanya’ da mutlu ve huzurlu yaşasınlar. ‘’ dedi.

13 Eylül ‘deki seçimlerde mutlaka oy kullanınız

Veda törenli bu dönemdeki son Uyum Meclisi toplantısında söz alan Ahlen Belediye Başkanı Dr. Alexander Berger ‘de Başkan Danışmaz ‘ın yanı sıra diğer Meclis Üyelerine teşekkür etti ve kentte barış içinde birlikte yaşama konusunda Uyum Meclisinin çalışmalarının asla küçümsenemeyeceğine dair vurgu yaptı. Dr. Berger ‚ ‘‘Tüm bu ortak çalışmalarda ilk ve önemli muhatabım İlkay Danışmaz ‘dı. Bazı ihtilaf konularını büyümeden onun olumlu yaklaşımıyla çözdük. Kendisi Ahlen için ter dökmüş, çalışmıştır. Yeni seçilecek olan Uyum Meclisi de umarım 13 Eylül’de geniş bir kesimin oylarıyla seçilir. Çünkü toplumda kabul görmek ciddiye alınmak için seçimlere katılımın artması lazımdır. 14.000 kişiye seçim kartları yollanacak. Lütfen bu demokratik hakkınızı mutlaka kullanın hem Uyum Meclisi seçimlerinde hem de Alman vatandaşıysanız birlikte yapılacak Yerel seçimlerde oy veriniz, mutlaka oyunuyuz atınız ‘‘dedi.

Ahlen ‘deki toplantıda Başkan Dr. Berger İlkay Danışmaz ‘ın yardımcıları olan Rocio Siekaup ve Bernd Meiwes’ede birer Buket vererek Ahlen Belediyesi adına teşekkür etti.

 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.