Ahlen‘ de Uluslararası Irkçılıkla Mücadele Haftası Etkinliği

Ahlen‘ de Uluslararası Irkçılıkla Mücadele Haftası Etkinliği

ABONE OL
22:43 - 28/03/2023 22:43
Ahlen‘ de Uluslararası Irkçılıkla Mücadele Haftası Etkinliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Uluslararası Irkçılıkla Mücadele Günü her yıl 21 Mart tarihinde kutlanmakta başlamakta olup 1966 yılında Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilmiştir.

Son yıllarda bu önemli günü kutlamak üzere Ahlende`de Irkçılığa Karşı bir dizi etkinlikler düzenlenmektedir. Bu organizasyonlara Ahlen`de başta şehir idaresi olmak üzere, toplumunun birçok kesimlerinden bireylerin yanı sıra önemli resmi ve sosyal kurumlar, dernek, inisiyatif ve kuruluşlar katılıyor.

Bu etkinliklerdeki amaç ırkçılığın asla hafife alınmaması, ırkçılığa karşı mücadele edenleri cesaretlendirme, onları onore etmektir. Irkçılık konusu sürekli olarak gündemde tutulması gereken hassas bir konu. Belki bu vesileyle insanlar ırkçılığa karşı duyarlı hale getirilebilir ve mobilize edilebilir. Bu düzenlenen haftalar bu düşüncelere mutlaka katkı sağlayacaktır. Ahlen`deki merkezi Etkinlik yarın Çarşamba günü Gebrüder-Kerkman-Platzda, Beckumerstrassenin başlangıcındaki, NSU cinayetlerinde hayatını kaybedenler anısında dikilen küçük ağaç anıtlıkta saat 16.00 da yapılacaktır. Bu etkinliğe tün Ahlenli göçmenlerde davetlidir.

Ahlen`deki Etkinlik Uyum Meclisi, Demokratie leben Projesi, Eyalet Uyum Meclisleri üst kuruluşu LIR, Şehir Lisesi öğrenci grubu ve Ahlen Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşecektir.

ha-ber-com/Mehmet Tanlı/Ahlen

 

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.