ABD'de uzun namlulu silahlarla ‘silahlanma’ eylemi

ABD'de uzun namlulu silahlarla ‘silahlanma’ eylemi

ABONE OL
22:48 - 20/01/2020 22:48
ABD'de uzun namlulu silahlarla ‘silahlanma’ eylemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

ABD’nin Virginia eyaletinin başkenti Richmond’da silahlanmanın kontrol edilmesi yasasına karşı ırkçı grupların da katıldığı bir eylem düzenlendi. Eyleme gelenlerin uzun namlulu silahlar taşıması ve kamuflaj üniformaları giymeleri dikkat çekti.

ABD’nin Virginia eyaletinin başkenti Richmond’da Yasama Meclisi tarafından silahlanmanın kontrol edilmesinin görüşüldüğü esnada büyük bir miting düzenlendi. Eyleme katılanların silahlı gelmeleriyse dikkat çekti.

New York Times eylemciler arasında beyaz üstünlükçü ırkçı grupların ve neo-nazi silahlı militanların bulunduğunu aktardı.

Yasa teklifinin görüşüldüğü Yasama Meclisi’ne silahların alınmasına izin verilmedi. Binanın önü çitlerle çevrilirken içeri giren eylemciler tüfeklerini çitlerin dışında bıraktı.

Responsible gun owners? pic.twitter.com/2k5mjRubDJ

— Brandon Jarvis (@Jaaavis) January 20, 2020


soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.