ABD: Hristiyan Havayolları uçmaya başlıyor

ABD: Hristiyan Havayolları uçmaya başlıyor

ABONE OL
07:33 - 23/11/2020 07:33
ABD: Hristiyan Havayolları uçmaya başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bazı dini havayolu şirketlerini görmüş olsak da, henüz Hristiyan birini görmedik. Yaklaşık iki yıl önce, 2018’in sonlarında, dünyanın ilk Hıristiyan havayolunun planları açıklandı ve bu artık gerçeğe dönüşmeye daha yakın gibi görünüyor.

ABD’de Christian havayolu düzenli operasyonlara başlamak istiyor.

Şirketin CEO’suna göre, bu havayolu şirketinin arkasında Tanrı var.

Önümüzdeki yıl cennet gibi bir havayolu bulutların üzerinde uçacak.

2018’de dünyanın ilk Hıristiyan havayolu olan Judah 1 için “Elleriniz, Tanrı’nın Sevgisi, Kanatlarımız” sloganıyla planlar ortaya çıktı. Şirketin hedefi, “olabildiğince çok sayıda farklı kilise çalışanını ve misyon organizasyonunu taşımak.

Kna’ya göre şirket, evanjelik rahip ve pilot Everett Aaron tarafından 2011 yılında kurulmuştu ve ilk yıllarda misyonerleri taşıyan daha küçük uçaklarla donatılmıştı.

Ancak şimdi, FAA’dan tarifeli bir havayolu lisansı olan Aaron, daha büyük uçaklar eklemek istiyor. Filoda hazır bulunan Boeing 767-200 ER’in yanında başka büyük gövdeli uçaklarda eklenecek .

Ayrıca, “Judah 1” kendi web sitesine göre başka üç uçağa daha sahip: bir Westwind I, bir Cessna ve bir McDonnell Douglas MD-83.

Aaron’a göre, Havayolu Judah 1’in ilahi bir misyonu bile var: şimdi İlk planda misyonerleri ve özellikle gerektiğinde yardım malzemelerini taşıyacak. (Tourexpi)

Resim: AA

TOUREXPI tarafından geçilen ABD: Hristiyan Havayolları uçmaya başlıyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. ABD: Hristiyan Havayolları uçmaya başlıyor haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan ABD: Hristiyan Havayolları uçmaya başlıyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.