ABD Ankara Büyükelçiliğinden Güvenlik Uyarısı

ABD Ankara Büyükelçiliğinden Güvenlik Uyarısı

ABONE OL
19:47 - 02/12/2019 19:47
ABD Ankara Büyükelçiliğinden Güvenlik Uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Amerika’nın Ankara Büyükelçiliği, Türkiye’deki Amerika vatandaşlarına yönelik bir uyarı e-postası gönderdi. Mesajda tatil sezonu sırasında Türkiye’de güvenlik önlemlerinin arttırıldığına dikkat çekiliyor.

Avrupa genelinde radikal grupların saldırıları yaşanırken Türkiye’ye yönelik saldırı olasılığının da devam ettiğine dikkat çekiliyor. Mesajda, terör örgütü üyelerinin özellikle turistik mekanlar, alışveriş merkezleri, havalimanları, gece kulüpleri, restoranlar, ibadethaneler, otogarlar ve batılı turistlerin sık sık tercih ettikleri mekanlara yoğunlaştıkları ifade ediliyor.

Amerika’nın Ankara Büyükelçiliği, ABD vatandaşlarına kalabalık mekanlara giderken dikkatli olmalarını, güvenlik planlarını gözden geçirmelerini, çevrelerine sürekli olarak dikkat etmelerini ve medyadaki haber ve uyarıları takip etmelerini tavsiye ediyor.

 

Amerika’nın Sesi tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak haber sitelerinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.