5 yıldızlı deve oteli açıldı

5 yıldızlı deve oteli açıldı

ABONE OL
10:50 - 14/01/2022 10:50
5 yıldızlı deve oteli açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Suudi Arabistan’da develere hizmet sunan dünyanın ilk 5 yıldızlı otelinin açıldığı duyuruldu. Suudi Arabistan Deve Kulübünün sosyal medya hesabında, develere 5 yıldızlı hizmet sunacak otelin tanıtım videosu yayımlandı.

Dünyada bir ilk olduğu ifade edilen otelin 120 odalı olduğu bilgisi verilen videoda, 50 çalışan ile develere koruma, bakım ve hizmetin sağlandığı belirtildi.

Euronews’te yer alan haberi göre otelde, develer için sıcak süt, özel yemek öğünleri ile oda servisinin bulunduğu kaydedilen videoda, develerin dış görünüşlerinin güzelleştirilmesi gibi özel hizmetlerin de verildiği aktarıldı.

Kraliyet kararnamesi ile 2017’de kurulan Suudi Arabistan Deve Kulübü Veliaht Prens Muhammed bin Selman himayesinde faaliyet yürütüyor. Suudi Arabistan’da her yıl düzenlenen ödüllü deve yarışları dünyanın dört bir yanından deve yarışı tutkunları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Videoda ayrıca otelde bir gecelik konaklama ücretinin 400 Suudi Arabistan riyali ( yaklaşık 107 dolar) olduğu belirtildi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.