29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Karlsruhe’de Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Karlsruhe’de Kutlandı

ABONE OL
15:02 - 06/11/2022 15:02
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Karlsruhe’de Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Türkiye’nin Kalsruhe Başkonsolosluğu`nun Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlediği resepsiyonda Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98’inci yıl dönümü dolayısıyla Karlsruhe Başkonsolosu Banu Terzioğlu’nun ev sahipliğinde, Ettlingen Sarayında düzenlenen resepsiyona çok sayıda seçkin davetliler katıldı. Terzioğlu misafirlerini samimi bir şekilde kapıda karşıladı.

Başkonsolos Banu Terzioğlu, ‘Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz” diyerek konuşmasında önemli mesajlar verdi. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” dedi ve daha sonra misafirlerle tek tek ilgiledi.

Kutlamada ayrıca, Türkiye Cumhuriyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili masajı okundu. Erdoğan mesajında, “Aziz Milletim, Sizleri en kalbi duygularımla muhabbetle hürmetle selamlıyorum. Bugün hep birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu kuruluş yıl dönümüne kavuşmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz.”

ha-ber.com/Mehmet Çalay/Karlsruhe

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.