2020 YILI FELAKETLER YILI MI OLACAK?

ABONE OL
11:27 - 23/10/2020 11:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Depremler, savaşlar, terör eylemleri bizleri bekler gibi.!

Türkiye’de yarım asardır gençlerimiz; kimileri sokak arasında, kimileri okul sırasında, kahve de köy meydanında vuruldu ve darağacında asıldılar.

**

Genç dinamik beyin gücü tek tek hatta toplu halde katledildi. Genç fidanlar yok oldu…! Hepsine şehit oldu dedik, EL-Fatiha okuyup kara toprağa gömdük.

**

Gelinlerimiz dul, çocuklar yetim kaldı. Genç nişanlı kızlarımızın gönülleri yaralı umutları, sevgileri gelinlikleri, duvarda asıllı kaldı. Anneler ve babalar feryat etti gidenler geri gelmedi. Evlat acısı çok zordur. Bir annenin babanın feryadını ancak evlat acısını çekenler bilir anlar.

**

Kolay değil 20-30 yaşında dul ve çocuk yaşta yetim kalmak. Yalnız babasız boynu bükük büyümek geleceğe ayak uydurmak…! Kolay değil uçurtmayı bile babasız uçurmak.!  Konuya sosyal ekonomik ve psikolojik yönden bakarsanız…! Derin bir nefes alıp halimize şükredelim. Şehit ve gazi ailelerine de saygı duyup onlara yardımcı olalım.

*

Yarım asırdır bazı gelişmiş ülkeler çıktıkları 2. Dünya savaşlarından çok ders aldı. Yetim dul kalan mağdur insanlar ülkeleri için öyle çalıştı ki atom bombası yemiş Japonya, yerle bir olmuş Almanya Rusya diğer Avrupa ülkeleri. Kendilerini toparlarken, SSCB dağılıp sosyalist devletler bir bir rejim değiştirdi. Türkiye 60 yılda darbeler muhtıralar ve kirli terör iç savaşıyla meşgul. Bir imam çıktı ülkenin kaderini değiştirdi. Din adına eğitim, hukuk, sağlık ticaret ve ekonomiyi eline aldı…!

*

Türk halkını tek yürek, tek bilek, yapan Atatürk gibi cesur, azimli çalışkanlık ruhu, büyük yaralar aldı. Ülkemiz her gün yaslı ve cenaze kaldırmaya üzüntülü yaşamaya başladı. Şehit ve gazi haberleri normal bir habere döndü. Ölenler; Türk-Kürt-Laz-Çerkez Alevi-Sünni hepsi bizim evlatlarımızdı.

*

Tek Türk Milleti; Ne hikmetse teröre karşı, tek yürek olup; Edirne’den Kars’a kadar, tek zincir olup sokanlara dökülmedik. Gündüz cenaze kaldırıp, akşam göbek atıp TV’lerde programlar Görkemli açışlar yapıp. Yas tutmayı unuttuk. Daha 25 yıl önce cenaze olunca TV açıp Radyo dinlemeyen Türk milleti. Bugün özünü yas ve matem tutmayı unuttu.

*

Şimdi 5 milyon Suriyeli mülteciyi, barut fıçısını Türkiye’de besliyor ve

Tavşan gibi sevişmesine üreyip çoğalmasına yardımcı oluyoruz. Türk askeri de Suriye’deki rejim sıkıntısına destek oluyor.!! Bize ne Suriye’nin siyasi iç meselesinden? Suriyeli için ölen Türk askeri, sloganımız vatan sağ olsun diyen Türk halkı! Bu ne biçim vatan millet sevgisi?

Askerimiz yaşarsa gelinler dul, çocukları yetim kalmaz ise vatan sağ olur…!

Türk milletinin evladı komşu ülkeler huzurlu yaşasın diye dünyaya gelmedi.!

**

Askerimiz kendi vatanını namusunu malını toprağını sınırlarımızı korursa vatan sağ olur.! Gerisi lüzumsuz gösteri. Bize ne Suriye’nin rejiminden elin üç oğlağı beş keçisinden. Türkiye 40 yıldır terörle mücadele ediyor Türk milleti kaç santim bir yol aldı? Bugün PKK/PYD, Hizbullah, İŞİD bitter yarın başka başka bir örgütler çıkacak.! Teröre karşı tecrübeli ülkemiz Suriye’nin iç işlerine karışmadan çok uyanık davranmalı değilse yazık günah emperyalist güçler Arap baharını Türkiye’ye sokacaklar işte o zaman çok geç olacak.!

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.