“20 Ocak’ta Düzenli Bir Geçiş Süreci Olacak”

“20 Ocak’ta Düzenli Bir Geçiş Süreci Olacak”

ABONE OL
18:02 - 07/01/2021 18:02
“20 Ocak’ta Düzenli Bir Geçiş Süreci Olacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Başkan Donald Trump, Kongre’nin Seçiciler Kurulu sonucunda 3 Kasım seçimlerini Demokrat Joe Biden’ın kazandığını resmen onaylamasının ardından bir açıklama yayınlayarak, 20 Ocak’ta iktidarın düzenli şekilde devir-tesliminin olacağını belirtti.

Twitter hesabına geçici süreyle paylaşım engeli getirilen Trump açıklamasını, sosyal medya direktörü Dan Scavino’nun Twitter hesabı üzerinden yaptı. Açıklamasında Trump, “Seçimlerin sonucuna tümden katılmasam da ve gerçekler de beni doğrulasa da, yine de 20 Ocak’ta düzenli bir geçiş süreci olacak” dedi.

Trump, “Sadece yasal oyların sayılmasını sağlamak için mücadelemizi sürdüreceğimizi her zaman söyledim. Bu, başkanlık tarihinin en harika ilk döneminin sonu olsa da, Amerika’yı Tekrar Güçlü Yapmak için verdiğimiz mücadelenin sadece bir başlangıcı” ifadesini kullandı.

VOA tarafından geçilen “20 Ocak’ta Düzenli Bir Geçiş Süreci Olacak” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “20 Ocak’ta Düzenli Bir Geçiş Süreci Olacak” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “20 Ocak’ta Düzenli Bir Geçiş Süreci Olacak” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.