‘1774 Kazdağı Termal Butik Otel’ yeni sezona hazır

‘1774 Kazdağı Termal Butik Otel’ yeni sezona hazır

ABONE OL
11:58 - 07/04/2022 11:58
‘1774 Kazdağı Termal Butik Otel’ yeni sezona hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

‘1774 Kazdağı Termal Butik Otel’ misafirlerine doğanın içinde sağlık, huzur ve eğlenceyi bir arada bulunduran bir tatil vadediyor.

İsviçre Alpleri’nden sonra dünyanın en yüksek oksijenine sahip ikinci bölge olan Kaz Dağları’nda misafirlerine kucak açan ‘1774 Kazdağı Termal Butik Otel’, yemyeşil doğanın içerisinde manzarasıyla insanı büyüleyen şık odaları, lezzetli mutfağı, sayısız olanaklarıyla ziyaretçilerine sağlık ve huzur dolu bir tatil vadediyor. Adını Kaz Dağları’nın zirve noktası 1774 metreden alan ‘1774 Kazdağı Termal Butik Otel’, tatil tanımının karşılığını tam olarak veren bir işletme olarak yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı.

Kazdağları’nın tarihi, kültürel ve mitolojik efsanelerinin yaşandığı bölgelere özel rotaların çizildiği ve otel yetkililerinin rehberliğinde doğa gezilerinin düzenlendiği ‘1774 Kazdağı Termal Butik Otel’ için ‘misafir seven bir ev’ tanımını kullanmak hiç de yanlış olmaz.

Dağ ve deniz manzarası bir arada

Bol oksijeni ve şifalı termal suyu ile Kazdağları’nın eteklerinde konumlanan ve 2020 yılında hizmet vermeye başlayan ‘1774 Kazdağı Termal Butik Otel’, dağ ve deniz manzarasının keyfini aynı anda deneyimleme fırsatı sunuyor. Butik otellerinin turizm sektörüne örnek olacak birçok özelliğe sahip olduğunu söyleyen 1774 Kazdağı Termal Butik Otel Genel Müdürü Hasan Demiraslan, “Otelimiz her türlü konforu barındıran büyüklükleri 30-60 metrekare arasında değişen 25 odadan oluşuyor. Oksijeni ve şifalı termal suyu ile ünlü Kazdağları’nın eteklerinde konumlanmış otelimiz, dağ ve deniz manzarasının keyfini aynı anda deneyimleme fırsatı sunuyor. Otelimiz şifalı termal su ile hamam keyfini odalara taşıyan özelliktedir. Ayrıca iki kapalı termal havuzu ve spa bölümlerimiz, her odaya ücretsiz olarak tahsis edilerek ailecek vakit geçirme imkanı tanıyor. Açık havuzumuz da kışın termal suyla dolduruluyor ve soğuk havanın keyfi en yüksek seviyeye çıkıyor. Körfez manzarası eşliğinde yaz-kış aynı keyfi sağlayan Skyfall Teras Restaurant’ta şefimizin yaratıcı sunumları herkese hitap ediyor. Öte yandan; özel yürüyüş parkurları, otelin bisikletleriyle günlük spor aktiviteleri, çevredeki şelalelerin olduğu 10 metre derinliğindeki soğuk sulara girip güneşlenme imkanı ve doğada piknik de sunduğumuz hizmetler arasında yer alıyor” diye konuştu. Otel misafirlerinin kendi elleriyle dikeceği “1774 Zeytin Ormanı” projesinin en yakın zamanda hayata geçeceğini duyuran Demiraslan, otelin bahçesinde kekik, mandalina, zeytin toplama ve kırma etkinlikleri gibi çok sayıda aktivasyon imkanı sunduklarını dile getirdi.

Salgın tedbirleri devam ediyor

Salgınla ilgili tedbirleri de elden bırakmadıklarını hatırlatan Demiraslan “Covid-19 salgını nedeniyle misafirlerimizin kaygı yaşamamaları için her ayrıntıyı düşündük. Örneğin misafirlerimiz muhteşem deniz manzaralı odalarının balkonunda Kazdağları’nın organik lezzetleri ile hazırlanmış serpme Balıkesir kahvaltılarını ücretsiz olarak alabilirler” dedi. www.1774kazdagi.com

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.