“100 bin konutu yapamayanlar, şimdi bunun 10 katını yapacakları anlatıyor”

“100 bin konutu yapamayanlar, şimdi bunun 10 katını yapacakları anlatıyor”

ABONE OL
09:53 - 04/02/2023 09:53
“100 bin konutu yapamayanlar, şimdi bunun 10 katını yapacakları anlatıyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Karantina TV tarafından geçilen “100 bin konutu yapamayanlar, şimdi bunun 10 katını yapacakları anlatıyor” video içeriğinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “100 bin konutu yapamayanlar, şimdi bunun 10 katını yapacakları anlatıyor” videosu web sayfamıza otomatik olarak Karantina TV Youtube kanalından geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
    Tüm Yorumlar (1)
    • Mert

      —–https://www.sozcu.com.tr/2023/dunya/antalyadaki-hastanenin-ucretini-odeyemeyen-ingiliz-aile-bagis-kampanyasi-baslatti-7580123/?utm_source=anasayfa&utm_medium=free&utm_campaign=alt_surmanset—-

      Peki bu bir AKP’li birinin başına gelseydi ne olacaktı? Bu nasıl bir hastaneymiş ki böyle, bu kadar masraf çıkmış ortaya. Oysa yüzbinler Almanya’da kalp krizi geçiren, zatürre teşhisi konulan, yoğun bakıma yatan insanlar var bunların içinde Türkler’de var. Hiçbir alman hastanesinden bu kadar korkunç bir fatura çıkmaz alman sağlık kasalarına. Yoksa almanya’da sağlık kasaları tarafından yer yerinden oynar.

      Tayyip Erdoğan’ın sağlık sisteminde övündüğü bumu, SGK bay Kemal zamanında battığını, hastalar hastanelerde rehin tutulduğunu, bu nasıl bir tedavi ki İngiliz vatandaşını bu duruma düşürüldü. Gerçek olan şu ki, hastane kahpe bir hastane, bu bir fırsatçılık, ellerine Avrupalı bir vatandaş geçti, hak etmedikleri bir meblağı alacaklar. İngiliz paralı olur, sağlık kasası itiraz etmez öder diye düşündüler, ama baltayı taşa vurdular, şimdi olan bu yaşlı insana oldu yazık.

      Yanıtla
      +0
      -0